Declarația de confidențialitate Cisco online

Centrul pentru încredere și transparență

Cisco se angajează să mențină sisteme avansate de protecție pentru clienții noștri, pentru produsele noastre și pentru compania noastră. Credem în consolidarea și menținerea încrederii, în reducerea riscului și în a face ceea ce este corect.

Cisco Systems, Inc. și filialele sale (denumite colectiv „Cisco”) se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să vă ofere o experiență pozitivă pe site-urile noastre web și când utilizați produsele și serviciile noastre („Soluțiile”).

Declarația de confidențialitate este valabilă pentru site-urile web și Soluțiile Cisco pe care se afișează un link către sau pe care se face referire la această Declarație de confidențialitate și care descrie modul în care gestionăm Informațiile cu caracter personal și opțiunile disponibile pentru dvs. cu privire la colectarea, utilizarea și accesul, precum și modul în care puteți actualiza și corecta Informațiile dvs. cu caracter personal. Puteți găsi informații suplimentare despre practicile noastre privind Informațiile cu caracter personal legate de Ofertele Cisco în fișele și hărțile de confidențialitate a datelor, descrierile de oferte sau alte notificări furnizate înainte sau la momentul colectării datelor. Anumite site-uri web și Soluții Cisco pot avea propriile documente privind confidențialitatea, în care se descrie modul în care gestionăm Informațiile cu caracter personal, în special pentru site-urile web sau Soluțiile respective. În măsura în care o anumită notificare pentru un site web sau o Soluție diferă de prezenta Declarație de confidențialitate, respectiva notificare va prevala. În cazul în care există o diferență între versiunile traduse în alte limbi decât engleza ale acestei Declarații de confidențialitate, versiunea în limba engleză din SUA va prevala.

Ce sunt informațiile cu caracter personal

„Informații cu caracter personal” înseamnă toate informațiile care pot fi utilizate în mod rezonabil pentru a vă identifica personal și pot include numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de conectare (precum numărul contului, parola), informațiile contului rețelei de socializare sau numărul cardului cu care efectuați plățile.

Tipurile de Informații cu caracter personal pe care le putem prelucra depind de contextul de afaceri și de scopurile pentru care au fost colectate. Acestea pot include:

 • detalii de contact, abonament, înregistrare, identificatori online, rețele de socializare și forumuri de discuții sau comunicații;
 • comunicări (precum conținut audio, video, text);
 • informații privind comportamentul online și utilizarea produselor;
 • informații financiare (precum detaliile contului bancar sau informațiile cardului de credit);
 • detalii despre afacerile și alte interese și opinii ale unei persoane (precum informațiile păstrate într-o bază de date de gestionare a relațiilor cu clienții); și
 • informații despre utilizatorul produselor și serviciilor noastre, inclusiv informații despre sistem, cum ar fi datele de identificare ale dispozitivului și telemetrie (cum ar fi adresa IP sau MAC) atunci când aceste date sunt legate sau asociate dispozitivului persoanei respective.

În cazul în care conectăm alte date cu Informațiile dvs. cu caracter personal, vom trata respectivele date conectate ca Informații cu caracter personal.

 

Colectarea și utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal

Este posibil să colectăm date, inclusiv Informații cu caracter personal, despre dvs. atunci când utilizați site-urile noastre web sau Soluțiile noastre și interacționați cu noi. De asemenea, colectăm Informații cu caracter personal din surse terțe de încredere și angajăm părți terțe să colecteze Informații cu caracter personal în numele nostru.

Putem utiliza Informațiile dvs. cu caracter personal pentru a ne desfășura activitatea, pentru a ne asigura securitatea afacerii, pentru a oferi, a îmbunătăți și a personaliza site-urile web sau Soluțiile, pentru a trimite comunicări de marketing și de alt tip și pentru alte scopuri legitime, permise de legile în vigoare.

Colectăm Informații cu caracter personal din diverse motive de afaceri, cum ar fi:

 • procesarea comenzilor, inclusiv plata și facturarea;
 • gestionarea și administrarea relațiilor cu clienții;
 • crearea și administrarea conturilor utilizatorului;
 • furnizarea de site-uri web și Soluții și permiterea utilizării anumitor caracteristici;
 • analizarea, personalizarea, sporirea acurateței și îmbunătățirea experienței utilizatorilor, a comunicării și a interacțiunilor;
 • trimiterea de comunicări către dvs., inclusiv în scop de marketing și pentru satisfacția clienților, fie direct, din partea Cisco, fie din partea partenerilor noștri;
 • Gestionarea preferințelor de comunicare. Puteți modifica oricând preferințele dvs. de comunicare. Consultați secțiunea Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare de mai jos.
 • derularea contractului, livrare de Soluții și servicii pentru clienți;
 • gestionarea cererilor de angajare;
 • administrarea educației, a testelor și a certificărilor online;
 • facilitarea conferințelor, webinarelor și a altor evenimente;
 • protejarea companiei Cisco, utilizatorilor noștri, soluțiilor noastre și altele.

Dacă alegeți să furnizați companiei Cisco Informațiile cu caracter personal ale unei părți terțe (cum ar fi numele, e-mailul și numărul de telefon), declarați faptul că dețineți permisiunea respectivei terțe părți pentru a face acest lucru. Un exemplu ar fi redirecționarea materialelor de referință sau de marketing către un prieten sau recomandări pentru un post. Terțele părți se pot dezabona de la comunicările viitoare accesând linkul furnizat în mesajul inițial sau trimițând o Solicitare privind confidențialitatea.

În anumite cazuri, Cisco sau părțile terțe contractate de noi pot colecta automat date prin intermediul modulelor cookie, al jurnalelor web, al semnalizatoarelor web și al altor aplicații similare. Vă rugăm să citiți secțiunea cu privire la utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii web de mai jos pentru mai multe informații.

 

Drepturile dvs. privind confidențialitatea

Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a vă menține Informațiile cu caracter personal corecte și la zi. Vă oferim opțiuni de accesare, corectare, eliminare sau ștergere a Informațiilor cu caracter personal:

 • Puteți vizualiza sau modifica online Informațiile dvs. cu caracter personal și preferințele asociate cu Cisco.com cu ajutorul Instrumentului Cisco pentru managementul profilului.
 • Când Cisco acționează ca un „operator de date”, puteți să vă exercitați drepturile de accesare și să solicitați corecții, eliminări sau dezactivări conform legilor aplicabile pentru protecția datelor direct de la respectiva entitate Cisco, după cum este descris în documentația specifică pentru Soluție sau trimițând o solicitare prin intermediul formularului de solicitare a accesului la datele cu caracter personal.
 • Când Cisco acționează ca „persoană împuternicită de operator” și doriți să vă exercitați drepturile de accesare și să solicitați corecții, eliminări sau dezactivări, Cisco vă va redirecționa către operatorul de date conform legilor aplicabile pentru protecția datelor.
 • Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru accesarea, corectarea, eliminarea sau ștergerea Informațiilor dvs. cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați direct. Vom răspunde la solicitarea dvs. în termen de 30 de zile. Dacă nu vă putem onora solicitarea sau dacă avem nevoie de mai mult timp, vă vom oferi o explicație.

Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare

Vă oferim opțiunea de a primi diverse informații cu privirea la activitatea, programele, site-ul web și Soluțiile noastre. Vă puteți gestiona oricând preferințele de comunicare prin următoarele metode:

 • urmând instrucțiunile incluse în fiecare e-mail promoțional primit de la noi pentru a vă dezabona de la acel tip de corespondență;
 • completând și trimițând acest formular sau contactându-ne prin poștă la: Cisco Systems, Inc., Privacy Office, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, SUA Includeți numele dvs., adresa de e-mail, comunicarea primită, metoda de livrare (precum poștă, e-mail, apel telefonic, text) și orice informații suplimentare despre materialul pe care nu mai doriți să îl primiți.
 • Pentru serviciul de mesaje scurte („Servicii SMS”), prin răspunsul la mesajul SMS pe care l-ați primit cu „STOP”, „END” sau „QUIT”.

Aceste opțiuni nu se aplică la primirea comunicărilor de servicii obligatorii, considerate ca parte a anumitor programe, site-uri web și Soluții și pe care le puteți primi periodic, exceptând cazul în care le anulați sau nu le mai utilizați în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile. Cu permisiunea dvs., putem să partajăm Informațiile dvs. cu caracter personal cu partenerii de afaceri sau cu distribuitorii companiei Cisco, pentru ca aceștia să vă poată trimite informații despre site-urile web, programele, produsele sau serviciile care v-ar putea interesa. Pentru a renunța la partajarea informațiilor de către Cisco cu terțe părți în scop de marketing, trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea.

Când utilizați site-urile noastre web sau când activați sau ne furnizați Informații cu caracter personal, sunteți de acord ca noi să comunicăm cu dvs. în legătură cu probleme de securitate, de confidențialitate și administrative referitoare la utilizarea de către dvs. a site-urilor web. De exemplu, dacă aflăm despre o încălcare a sistemului de securitate, putem încerca să vă anunțăm prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web, trimițându-vă un e-mail sau contactându-vă în alt mod.

Partajarea informațiilor dvs. cu caracter personal

Putem partaja Informațiile dvs. cu caracter personal cu părțile terțe pentru a ne desfășura activitatea, pentru a oferi, a analiza, a îmbunătăți, a securiza și a personaliza site-urile web și Soluțiile, pentru a trimite comunicări de marketing și de alt tip în legătură cu activitatea noastră și pentru alte scopuri legitime, permise de legea aplicabilă sau cu acordul dvs.

Putem partaja Informațiile cu caracter personal în următoarele moduri:

 • În cadrul Cisco și al oricăreia dintre filialele noastre din întreaga lume, în scopul prelucrării datelor, cum ar fi marketingul, operațiunile afacerii, conformitatea, securitatea, funcționalitatea site-ului web sau a Soluției sau stocarea.
 • Cu partenerii de afaceri, cu furnizorii de servicii, cu agenții terți autorizați sau cu contractorii, pentru furnizarea unui site web, unei Soluții, unui serviciu solicitat sau a unei tranzacții solicitate. Exemplele includ: procesarea comenzilor și a tranzacțiilor cu carduri de credit, găzduirea site-urilor web, găzduirea înregistrării pentru seminare, asistarea eforturilor legate de vânzări sau asistența postvânzare și furnizarea de asistență pentru clienți.
 • Cu partenerii de afaceri sau cu comercianții Cisco, astfel încât aceștia să poată partaja cu dvs. informații legate de produsele sau serviciile lor. Pentru a renunța la partajarea informațiilor de către Cisco cu terțe părți în scop de marketing, trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea.
 • În legătură cu sau în timpul negocierilor aferente unei fuzionări, unei vânzări de bunuri ale companiei, unei consolidări sau restructurări, unei finanțări sau achiziții – integrale sau parțiale – a activității noastre de către altă companie.
 • Ca răspuns la o solicitare de informații din partea unei autorități competente sau a unei terțe părți, în cazul în care considerăm că dezvăluirea se face sau este solicitată în conformitate cu legea, reglementările sau procesul legal aplicabil.
 • Cu organele de ordine, cu autoritățile guvernamentale sau cu alte părți terțe, după cum este necesar, pentru a respecta procesele legale sau pentru a respecta cerințele de securitate naționale; și pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței companiei Cisco, ale partenerilor noștri de afaceri, ale dvs. sau ale altor persoane sau după cum se stipulează în legea în vigoare.
 • Într-o formă agregată, anonimă și/sau neidentificabilă, care nu poate servi la identificarea dvs. prin mijloace rezonabile;
 • Dacă vă notificăm în alt mod și dvs. sunteți de acord cu partajarea.

Securitatea informațiilor dvs. cu caracter personal

Luăm măsuri rezonabile și adecvate pentru a proteja Informațiile cu caracter personal pe care ni le încredințați și pentru a le gestiona în siguranță, în conformitate cu această Declarație de confidențialitate. Cisco implementează mijloace de protecție fizice, tehnice și organizaționale pentru a vă proteja Informațiile cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, deteriorării, divulgării sau accesului neautorizat. De asemenea, solicităm contractual ca furnizorii noștri să protejeze astfel de informații împotriva distrugerii, pierderii, modificării, accesului și dezvăluirii neautorizate, accidentale sau ilegale.

Reținerea și eliminarea informațiilor dvs. cu caracter personal

Vom reține Informațiile dvs. cu caracter personal după cum este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate. Vom reține și vom utiliza Informațiile dvs. cu caracter personal după cum este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile de afaceri, obligațiile legale, pentru a rezolva disputele, pentru a ne proteja bunurile, pentru a ne exercita drepturile și pentru a desfășura contractele.

Nu vom păstra Informațiile cu caracter personal într-o formă identificabilă atunci când scopul sau scopurile pentru care au fost colectate Informațiile cu caracter personal au fost atinse și nu există nicio necesitate legală sau comercială de a păstra astfel de Informații cu caracter personal identificabile. Ulterior, datele vor fi fie distruse, șterse, anonimizate și/sau eliminate din sistemele noastre.

Utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii web

La fel ca numeroase alte site-uri web și Soluții bazate pe web, Cisco utilizează instrumente de colectare automată a datelor, cum ar fi modulele cookie, linkurile web încorporate și semnalizatoarele web. Aceste instrumente colectează anumite informații standard pe care browserul dvs. ni le trimite (precum adresa IP și MAC, datele privind fluxul de clicuri și datele telemetrice).

Aceste instrumente vă permit să accesați site-ul web și Soluțiile mai ușor, mai eficient și într-un mod mai personalizat. De asemenea, utilizăm informațiile pentru a îmbunătăți site-ul nostru web și Soluțiile, pentru a oferi valoare și servicii superioare, pentru a înțelege mai bine interesul dvs. potențial față de Soluțiile noastre și pentru a vă oferi conținut și anunțuri mai relevante.

Încheiem parteneriate cu terțe părți pentru a afișa materiale publicitare pe site-ul nostru și pentru a ne gestiona materialele publicitare pe alte site-uri. Partenerii noștri terță parte pot utiliza module cookie sau tehnologii similare pentru a vă trimite materiale publicitare în funcție de activitățile dvs. de navigare și de interese. Puteți renunța la această publicitate; cu toate acestea, anunțurile generice, nepersonalizate vor continua să fie afișate.

Pentru mai multe informații sau dacă doriți să renunțați la publicitatea bazată pe interese, consultați secțiunea Utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii web.

Pentru a vă actualiza preferințele în ceea ce privește modulele cookie, accesați Managerul Cisco pentru acordurile privind modulele cookie.

Site-urile web conectate

Putem furniza linkuri către alte site-uri web și servicii terțe, care nu se află sub controlul Cisco și care sunt guvernate de politicile de confidențialitate ale părților terțe respective și nu sunt acoperite de această Declarație de confidențialitate. Vă încurajăm să examinați declarațiile privind confidențialitatea postate pe site-urile web pe care le vizitați și în aplicațiile pe care le utilizați.

Forumurile și camerele de chat

Dacă participați la un forum de discuții sau la o cameră de chat pe un site web Cisco, trebuie să știți că informațiile pe care le furnizați acolo (precum profilul dvs. public și comentariile) vor fi puse la dispoziția publicului larg și ar putea fi utilizate pentru a vă contacta, pentru a vă trimite mesaje nesolicitate sau pentru alte scopuri care nu se află sub controlul companiei Cisco sau al dvs. De asemenea, rețineți că forumurile și camerele de chat individuale pot avea reguli și condiții suplimentare. Compania Cisco nu este responsabilă pentru Informațiile cu caracter personal sau pentru orice alte informații pe care alegeți să le trimiteți în cadrul acestor forumuri. Pentru a solicita eliminarea Informațiilor dvs. cu caracter personal de pe blogul nostru sau din forumul comunității, trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea. În unele cazuri, este posibil să nu putem elimina toate Informațiile și comentariile dvs. cu caracter personal. În astfel de cazuri, vă vom oferi un răspuns și o explicație.

Confidențialitatea copiilor

Cisco încurajează părinții și tutorii să se implice în mod activ în activitățile online ale copiilor lor. Cisco nu colectează intenționat Informații cu caracter personal de la copii, fără acordul corespunzător din partea părinților sau al tutorilor. În cazul în care considerați că am colectat, fără acordul persoanelor corespunzătoare, Informații cu caracter personal de la o persoană sub limita minimă de vârstă legală aplicabilă în țara dvs., vă rugăm să ne informați prin metodele descrise în secțiunea Întrebări, comentarii și metode de contact. Vom lua prompt măsurile necesare pentru a investiga și remedia problema.

Transferul internațional, procesarea și stocarea informațiilor cu caracter personal

Având în vedere dimensiunea globală a organizației Cisco, este posibil să transferăm Informațiile dvs. cu caracter personal către Cisco din Statele Unite ale Americii, către orice filială Cisco din lume sau către părți terțe și către partenerii de afaceri din diferite țări, conform descrierii de mai sus. În mod similar, Informațiile cu caracter personal pot fi accesate din țările în care își desfășoară activitatea Cisco și filialele sale.

Prin utilizarea site-urilor noastre web și a Soluțiilor noastre sau prin furnizarea oricăror informații cu caracter personal către noi, luați la cunoștință și acceptați transferul, procesarea și stocarea respectivelor informații în afara țării dvs. de reședință, unde standardele de protecție a datelor pot fi diferite.

Cisco protejează și permite transferul Informațiilor cu caracter personal la nivel global în câteva moduri:

 • Certificarea APEC privind confidențialitatea

  Programul global privind confidențialitatea al companiei Cisco, descris în această Declarație de confidențialitate, este în conformitate cu Sistemul de reguli de confidențialitate transfrontaliere (CBPR), cu Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC) și cu Recunoașterea confidențialității pentru entitățile împuternicite de operatorii de date (PRP). Sistemul CBPR APEC oferă organizațiilor un cadru pentru a asigura protecția Informațiilor cu caracter personal transferate între economiile APEC participante. Puteți găsi mai multe informații despre Cadrul de confidențialitate APEC, sistemul CBPR și PRP pe site-ul CBPR. Certificarea noastră se aplică pentru procesele de afaceri și pentru operațiunile noastre globale, care procesează și transferă Informații cu caracter personal către/de la afiliații noștri din întreaga lume. Pentru a vizualiza certificările noastre, consultați APEC CBPR System Directory și APEC PRP Directory.

  Pentru informații suplimentare despre participarea noastră sau pentru a trimite o întrebare privind confidențialitatea prin BBB National Programs  ori prin agentul de verificare a conformității, faceți clic pe ștampila oficială de mai jos:


  Cisco Systems Inc. confirmation seal
   
  Cisco Systems Inc. confirmation seal

 

 • Reguli corporative obligatorii în UE – Operatori de date

   

  Programul și politicile globale de confidențialitate Cisco au fost aprobate de către autoritățile de reglementare privind confidențialitatea din Țările de Jos, Polonia, Spania și din alte țări relevante, deoarece furnizează o protecție suplimentară privind drepturile și libertățile fundamentale de confidențialitate individuale pentru transferul de informații cu caracter personal protejate de legile europene. Regulile corporative obligatorii – Operatori de date (BCR-C) ale Cisco prevăd faptul că transferurile de informații europene cu caracter personal efectuate de către Cisco în calitate de operator de date în întreaga lume beneficiază de protecție suplimentară.

  O copie a prevederilor BCR-C poate fi găsită în Politica globală de confidențialitate. Mai multe informații despre prevederile BCR-C pot fi găsite pe site-ul Comisiei Europene.

 • Acordurile cadru Privacy Shield dintre UE, Regatul Unit și Elveția și SUA

Cisco Systems Inc. și sucursalele sale din SUA: Acano LLC, AppDynamics LLC, Broadsoft, Inc., Cisco OpenDNS LLC, Cisco Systems Capital Corporation, Cisco WebEx LLC, CliQr Technologies LLC, CloudLock LLC, Duo Security LLC, Jasper International Services LLC, Jasper Technologies LLC, Kenna Security, Inc., Meraki LLC, Rizio, Inc. (dba Voicea), Scientific-Atlanta LLC și ThousandEyes LLC (denumite colectiv „Cisco-SUA”) respectă convențiile Acordurilor cadru Privacy Shield UE-SUA și Elveția-SUA, stabilite de către Ministerul Comerțului al SUA și referitoare la colectarea, utilizarea și păstrarea Informațiilor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană, din Regatul Unit și din Elveția către Statele Unite ale Americii în baza Privacy Shield.

Cisco-SUA a certificat că aderă la Principiile Privacy Shield în ceea ce privește aceste date. Dacă apare un conflict între politicile acestei declarații de confidențialitate și drepturile persoanelor vizate în conformitate cu Principiile Privacy Shield, Principiile Privacy Shield vor prevala. Pentru a afla mai multe despre programul Privacy Shield și pentru a vizualiza pagina noastră de certificare, accesați site-ul Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/).

Deși Privacy Shield a fost invalidat ca mecanism de transfer, Cisco-SUA se angajează să protejeze toate Informațiile cu caracter personal primite din țările membre ale Uniunii Europene (UE), din Regatul Unit și din Elveția (a se vedea mai sus secțiunea Colectarea și utilizarea Informațiilor dvs. cu caracter personal pentru exemple de Informații cu caracter personal pe care Cisco le prelucrează atunci când utilizați site-urile noastre web și Soluțiile și interacționați cu noi), în conformitate cu principiile aplicabile Privacy Shield și să se asigure că Informațiile cu caracter personal colectate de la persoane fizice din UE le sunt accesibile acestora ca parte a drepturilor lor individuale atunci când Cisco este operatorul informațiilor cu caracter personal. (Consultați Drepturile dvs. privind confidențialitatea.)

Cisco-SUA își asumă responsabilitatea pentru prelucrarea Informațiilor cu caracter personal pe care le primește și pentru transferurile ulterioare către o parte terță, acționând ca agent în numele acesteia. Cisco-SUA respectă Principiile Privacy Shield pentru toate transferurile de Informații cu caracter personal din UE, Regatul Unit și Elveția (pentru exemple de astfel de transferuri, consultați secțiunea Partajarea informațiilor dvs. cu caracter personal de mai sus), inclusiv prevederile privind răspunderea în caz de transfer. În anumite situații, Cisco-SUA poate avea obligația de a dezvălui Informații cu caracter personal ca răspuns la solicitările legale emise de autoritățile publice, inclusiv de a respecta solicitările privind securitatea națională sau aplicarea legii.

Cisco-SUA se supune autorităților de reglementare din SUA (Federal Trade Commission).

Pentru a afla mai multe despre aceste Acorduri cadru Privacy Shield, accesați site-ul privind Privacy Shield al Ministerului Comerțului al SUA.

Proces decizional automat

Prelucrarea de către noi a Informațiilor cu caracter personal include atât metode de prelucrare automate, cât și manuale. Metodele noastre automate sunt adesea folosite pentru a veni în ajutorul metodelor manuale. Atunci când se utilizează metode automate pentru a ajuta la luarea deciziilor, este posibil să analizăm manual unele dintre informațiile produse de metodele automate în raport cu datele subiacente pe baza cărora au fost obținute informațiile. Această revizuire manuală poate fi efectuată de către angajații Cisco sau de către parteneri de afaceri terți de încredere care lucrează în numele Cisco.

În cazul în care deciziile sunt luate exclusiv pe baza unor metode automate de prelucrare și produc efecte juridice sau afectează în mod semnificativ o persoană, vom oferi persoanei afectate posibilitatea de a contesta decizia sau de a solicita o revizuire manuală.

Rezolvarea plângerilor

În conformitate cu principiile Privacy Shield, Cisco-SUA se angajează să rezolve plângerile privind confidențialitatea dvs. și colectarea sau utilizarea de către noi a Informațiilor dvs. cu caracter personal transferate în Statele Unite. Persoanele din Uniunea Europeană, Regatul Unit și Elveția care au întrebări sau plângeri legate de Privacy Shield trebuie să contacteze mai întâi Cisco-SUA prin intermediul formularului de solicitare a accesului la datele cu caracter personal.

Cisco-SUA s-a angajat, de asemenea, să trimită plângerile nerezolvate privind confidențialitatea în conformitate cu Principiile Privacy Shield către un mecanism independent de soluționare a litigiilor, BBB EU Privacy Shield. În cazul în care nu primiți o confirmare în timp util a reclamației dvs. sau dacă aceasta nu este soluționată în mod satisfăcător, consultați Sistemul de reclamații pentru consumatori BBB UE Privacy Shield (http://bbbprograms.org/privacy-shield-complaints ) pentru mai multe informații și pentru a depune o reclamație. Acest serviciu vă este furnizat în mod gratuit.

În cazul în care plângerea dvs. privind Privacy Shield nu poate fi rezolvată prin intermediul canalelor de mai sus, în anumite condiții, puteți solicita arbitrajul cu efect obligatoriu pentru anumite reclamații reziduale care nu au fost rezolvate prin alte mecanisme de recurs. Consultați Anexa 1 de pe site-ul Privacy Shield.

Alternativ, puteți contacta autoritatea de supraveghere a protecției datelor din jurisdicția dvs., pentru asistență. (Rețineți că principalul sediu Cisco în UE se află în Țările de Jos. Deci, autoritatea UE de care aparținem este Dutch Autoritiet Persoonsgegevens).

Actualizările Declarației de confidențialitate Cisco

Periodic, putem actualiza această Declarație de confidențialitate. Dacă modificăm Declarația de confidențialitate, vom posta versiunea revizuită aici, cu data actualizată a revizuirii. Dacă modificăm în mod substanțial Declarația de confidențialitate, este posibil să vă înștiințăm și prin alte mijloace, de exemplu, prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web sau prin trimiterea unei notificări către dvs. În cazul în care continuați să utilizați site-ul nostru web după astfel de revizuiri, acceptați și sunteți de acord cu revizuirile și cu respectarea acestora.

Declarația de confidențialitate Cisco a fost revizuită și a intrat în vigoare la data de 1 iulie 2022.

Dați clic aici pentru a accesa versiunea anterioară a declarației de confidențialitate.

Întrebări, comentarii și metode de contact

Apreciem opinia dvs. Dacă aveți întrebări sau comentarii în legătură cu această Declarație de confidențialitate trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea sau trimiteți un e-mail la:

Directorul departamentului de confidențialitate
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 S.U.A.

Directorul departamentului de confidențialitate din America
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 S.U.A.

Directorul departamentului de confidențialitate pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia (EMEAR)

Cisco Systems International BV
Haarlerbergweg 13-19,
1101 CH Amsterdam-Zuidoost, Țările de Jos

Directorul departamentului de confidențialitate pentru Asia, Pacific, Japonia și China (APJC)
Cisco Systems (USA) Pte Ltd
80 Pasir Panjang Road
Bldg 80, Lvl 25, Mapletree Biz City
Singapore, Singapore 117372, Singapore

Declarație de confidențialitate

RezumatPentru informații despre ofertele suplimentare Cisco, vă invităm săconsultați Fișele privind confidențialitatea datelor din Cisco Trust Center.

Metode de contact

Formular de solicitare cu priviere la confidențialitate

Poștă: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 S.U.A.